Singura soluție omogenă

 

Soft1 ERP este optimizată pentru funcționarea în cloud, fiind singura soluție omogenă de Cloud ERP disponibilă pe platforma Microsoft Windows Azure care permite clienților să folosească soluția în cloud la adevăratul potential a unei instalări on-premise.

Spre deosebire de majoritatea solutiilor concurente,toate avantajele instrumentelor de customizare (Customization Toolkit) cu ajutorul carora se personalizeaza platforma pot fi folosite si in cadrul instalarilor On Cloud on Azure.

Veti avea acces la o solutie moderna, de ultima generatie, actualizata automat la ultima versiune a platformei dar in acelasi timp implementata conform specificatiilor afacerii dvs.

Afacerea ta in Cloud

Soft1 Cloud Services ofera o valoare adaugata considerabila si un avantaj competitiv semnificativ! De la Cloud ERP si CRM, pana la Contabilitate si e-Invoicing, poti contribui acum pozitiv la reconfigurarea modelului de afaceri si iti poti maximiza eficienta si productivitatea companiei. În Cloud / SaaS (Software as a Service) funcționarea Soft1 ERP este externalizată către SoftOne, ca furnizor terț de servicii. Această opțiune este un serviciu gestionat complet, care funcționează cu resursele Microsoft Windows Azure, pe baza unui abonament

Transforma modul in care iti organizezi afacerea

Cu ajutorul solutiilor si serviciilor Soft1 Cloud ERP, poti reduce costurile IT, imbunatati productivitatea si timpul de lucru, creste vanzarile, poti simplifica si integra mai bine procesele de business, poti avea acces oricand si de oriunde la produse si informatii despre clienti, totul pentru a crea o imagine de ansamblu cat mai corecta si adopta decizii in timp real. Solutiile mobile de la Soft1 asigura flexibilitate si organizarea eficienta a datelor si a sarcinilor, acestea devenind mai usor de gestionat, in orice moment si din orice locatie.

Fiabilitate & Securitate

Inca de cand au fost lansate primele modele de Cloud ERP in Europa, nu s-au inregistrat probleme in securitatea datelor, in principal si datorita faptului ca SoftOne este certificat sub standarde ISO foarte stricte: ISO/IEC 20000-1:2011 si EN ISO 27001:2005

Cloud ERP vs. On-premise ERP: 1- 0

Treptat, firmele încep să conștientizeze că migrarea datelor și a aplicațiilor lor (precum ERP) către un furnizor de cloud de încredere nu va duce la un … dezastru. Dimpotriva! Cloud ERP a câștigat din ce în ce mai mult teren in cadrul întreprinderilor mici și mijlocii care percep clar avantajele soluțiilor cloud în raport cu cele on-premise (instalate pe serverele propriei companii).
Să aruncăm o privire la unele dintre cele mai interesante motive pentru care soluțiile cloud sunt atât de atractive.

Unul dintre principalele avantaje ale soluțiilor ERP On Cloud este că nu este necesară o achiziție de echipamente avansate. Având în vedere că vă veți cumpăra abonamentul de la un furnizor de soluții cloud, nu este necesar să instalați noi servere pentru a găzdui aplicațiile sau bazele de date sau chiar să angajați oameni noi pentru a instala, monitoriza și gestiona atât hardware-ul cât și software-ul. Abonamentul dvs. este tot ceea ce aveti nevoie. Furnizorul dvs. se va ocupa de toate celalate lucruri.

Pentru o perioadă lungă de timp, mulți manageri au considerat că stocarea datelor sensibile în cloud, contrazice practicile de securitate standard. Ei au crezut că o soluție on-premise va fi complet controlată și, prin urmare, „etanșă” din punct de vedere al securității. Mai târziu, au început să realizeze că furnizorii ERP cloud oferă un mediu extrem de sigur în majoritatea cazurilor. Oamenii potriviți sunt angajați pentru a gestiona instrumentele și aplicațiile care vor păstra datele companiei în siguranță. Și, desigur, responsabilitatea lor revine pentru a verifica dacă există lacune de securitate și pentru a remedia orice vulnerabilități ale sistemului. La urma urmei, când vine vorba de securitate, un furnizor bine ales este cel mai de încredere partener iar in cazul SOFT1 ERP acesta este Microsoft Windows Azure

Principalul dezavantaj al soluțiilor on-premise este faptul că scalarea este un proces greoi (dacă nu chiar imposibil în unele cazuri), care de fapt presupune un cost semnificativ. Pe de altă parte, unul dintre beneficiile ERP cloud este că, odată cu costul abonamentului, vă puteți actualiza cu ușurință serviciile pentru a satisface nevoile companiei. Pe măsură ce afacerea dvs. crește, puteți adăuga cu ușurință mai multe funcții. Evident, acest lucru este valabil și invers.

Este însăși natura soluțiilor cloud pentru a permite accesul la aplicațiile dvs. de oriunde . Aceasta înseamnă că personalul dvs. poate avea acces și din diverse locații, chiar dacă trebuie să utilizeze ERP-ul de acasă sau în timpul unei întâlniri.

Deoarece furnizorii ERP dețin de fapt atât hardware-ul, cât și software-ul, aceștia oferă asistență non-stop. Spre deosebire de găzduirea on-premise, care necesită achizitionarea unor pachete de asistență suplimentara, furnizorii de soluții cloud oferă asistență ca parte a serviciilor lor, inclusiv actualizări software.