MUNCA IN ECHIPA ESTE CHEIA SUCCESULUI

Pasiune, perseverenta si foarte multa munca … acestea sunt ingredientele performantelor noastre !

Chiar daca inceputurile activitatii fiecaruia dintre noi se regasesc cu mai bine de 15-20  de ani in urma, cele trei ingrediente “magice” amintite mai sus au stat la baza formarii actualei echipe de conducere, fiind totodata reteta pe care o prescriem zilnic colegilor nostri ceva mai tineri.

Am reusit in toti acesti 20 de ani sa implementam impreuna sau separat peste 1.500 de proiecte in zona solutiilor de tip ERP sau a programelor de gestiune si contabilitate, am scolarizat si am instruit prin actiunile noastre de implementare cateva mii de utilizatori si am dezvoltat totodata parteneriate importante cu mai multi furnizori de solutii din acest domeniu.

Probabil, multi s-au intrebat de ce in urma cu 6 ani am ales sa incepem un drum nou atat pentru noi cat si pentru clientii nostrii, si anume parteneriatul cu producatorul solutiei SOFT1 ERP. Raspunsul e relativ simplu. E singurul producator dintre toti cei cu care am colaborat pana in prezent care ne-a pus la dispozitie acele instrumente de customizare capabile sa ne asigure o independenta de aproape 100%. Astfel, cu ajutorul acestor unelte, putem livra clientilor nostri particularizari cu grade inalte de dificultate, intr-un buget de timp si bani rezonabil si predictibil. Pe de alta parte, producatorul SOFT1 ERP, fiind scutit de presiunea acestor taskuri, se poate concentra pe dezvoltare tehnologica, livrand astfel clientilor finali unul din cele mai inovative produse existente pe piata de profil din Romania.

Ce ne recomanda?

Misiune

Cresterea performantei companiilor din ROMANIA prin oferirea unei alternative de anvergura regionala solutiilor autohtone de tip ERP

Valori

Diviziunea muncii aduce plusvaloare: producatorul SOFT1 ERP trebuie sa inoveze iar ERP CONCEPT SOLUTIONS sa customizeze.

Mijloace

Munca in echipa, parteneriate de lunga durata, training continuu precum si asimilarea ultimelor nouati din domeniul IT.

La dispozitia dumneavoastra

Tudor Tănase

Partener, dar totodată project manager, a fost primul membru al actualei echipe de conducere, care în cursul anului 2009 a decis aducerea în portofoliu a soluției SOFT1 ERP, decizie care a schimbat în mod esențial modul de gândire și de adresare către piață a întregii echipe. Cu mai bine de 15 ani de experiență în acest domeniu, s-a specializat în coordonarea proiectelor de anvergură pe care compania noastra le-a realizat în toata aceasta perioada, asigurându-se de fiecare dată că livrarea către beneficiarul final se face în bugetul de timp și de bani promis.

LinkedInMail
Ovidiu Achim

Partener și de asemenea, membru în echipa de conducere a companiei ERP CONCEPT SOLUTIONS, coordoneaza proiecte de implementare ce se adreseaza deopotriva parcului de clienti noi dar si celor existenti, contribuind decisiv la bunul mers al lucrurilor. Cei 20 de ani de experiență în domeniu l-au învatat că atenția la detalii este esențială, acest lucru făcând diferența atunci când vine vorba de succesul proiectelor pe care le coordoneaza.

LinkedInEmail
Marius Egry

Partener și membru al echipei de conducere în cadrul companiei ERP CONCEPT SOLUTIONS, și-a asumat în mod natural rolul de director de vânzări, fiind pasionat de fiecare dată să aducă în fața clienților avantajele specifice pentru care merită să investești in SOFT1 ERP. Caracteristicile inovative ale produsului dar și experienta acumulata in diverse implementari l-au ajutat de-a lungul timpului să fie convingator în fata clientului final. După aproape 20 de ani petrecuți in piața de profil, va aduce întotdeauna în fața dvs. acele elemente desprinse din practică, capabile să vă ajute să luați cea mai bună decizie pentru compania dvs.

FacebookLinkedInMail
Anamaria Petrica

În calitate de coordonator a departamentului de suport se află în fiecare zi în prima linie a rezolvării cerințelor curente ale clienților nostri. Dacă până la sfarșitul zilei de lucru va exista o rezolvare la solicitarile dvs., cu siguranța ea va încerca să o livreze, fiind un exemplu pentru colegele mai noi în ceea ce priveste viteza și acuratetea cu care reușeste să depășească provocările zilnice. Conduce cu succes de mai bine de 8 ani această activitate, făcând astfel viața mai ușoara utilizatorilor SOFT1 ERP.

LinkedInEmail
Anamaria Moldovan

Membra de baza in echipa de suport și implementare a companiei noastre, avand o experienta de mai bine de 4 ani, Ani s-a specializat rapid în preluarea datelor din vechile aplicații ale clienților noștri, pentru a reuși astfel o trecere cât mai rapidă și în siguranță la exploatarea SOFT1 ERP. Configurarile de design din zona de rapoarte sau setarile specifice suitei mobile SOFT1 sunt de asemenea zone in care Ani are o contributie decisiva prin atentia cu care se dedica acestor activitati.

LinkedInEmail
Ramona Pastor

Ambitioasa si perseverenta Ramona a reusit intr-un timp foarte scurt sa faca trecerea de la etapa junioratului direct la postura de coordonator departament dezvoltare (R&D). Fluxuri personalizate, interfatari cu site-uri web sau echipamente fiscale, joburi & taskuri automate si multe alte elemente cheie in implementarile noastre sunt executate sau coordonate de Ramona. Chiar dacă rareori iese la rampa în cadrul implementărilor pe care le realizăm, trebuie să știți că multe din proiectele realizate până acum nu ar fi fost posibile fără munca și implicarea ei.

Email
Paula Opris

Desi intrata relativ recent in echipa de dezvoltare (R&D) a companiei noastre, prin rabdare si perseverenta, Paula adevenit un membru de baza in multe proiecte pe care le derulam in prezent. Specializarea ei in zona de programare reprezinta un capital esential in implementarea fluxurilor personalizate specifice implementarilor de SOFT1 ERP precum si in proiecte de interfatare cu aplicatii de tip EDI sau platforme WebShop.

Email
Laurentiu Stan

Nici un proiect de implementare SOFT1 ERP nu poate prinde viață fără o infrastructură soft & hard adecvată. În calitate de director al departamentului de service și asistență hardware, are misiunea de a asigura proiectelor noastre infrastructura hardware cea mai adecvată (servere, soluții de securitate și back-up, sisteme de operare, baze de date).