Inovatie, simplitate, fiabilitate *

Cincisprezece ani de soluții inovatoare în doar trei cuvinte, Soft1 Series 5. Dezvoltata pe platforma Soft1, noua varianta Soft1 Series 5 a fost reconstruită în totalitate, de la interfață până la arhitectura software care stă în spatele ei.

Dotată cu numeroase îmbunătățiri, rafinată cu noi funcționalități revoluționare, noua versiune Soft1 reprezintă una dintre cele mai importante lansări de produs din istoria SoftOne.

Este vorba despre principiile care stau în ADN-ul SoftOne încă de la înființarea companiei: inovație, simplitate și fiabilitate. Acestea reprezintă liantul perfect între computere, telefoane mobile și Internet și oferă utilizatorului o experiență spectaculoasă, atât la nivel intuitiv, cât și cognitiv. Și, cel mai important aspect, noul Soft1 Series 5 aduce funcționalități cu adevărat relevante și oferă utilizatorilor o experiență unifomă, de pe orice dispozitiv.

Redefinirea experientei utilizatorului

Noul Soft1 Series nu este doar despre procesul creativ și analitic de realizare a design-ului unei noi interfețe. Este vorba despre înțelegerea profundă a comportamentului utilizatorilor, a acțiunilor pe care aceștia le fac atunci când lucrează în aplicațiile SoftOne și despre ceea ce au nevoie pentru a obține cele mai bune rezultate în cel mai scurt timp, cu cel mai mic efort posibil. Soft1 Series 5 a fost conceput pornind de la prioritățile utilizatorilor, simplificând semnifcativ interacțiunea managerilor și a angajaților, în ceea ce privește operațiunile de business de zi cu zi.

Astfel, Soft1 Series 5 crează un spațiu de colaborare excelentă între angajați, companie și un software cu adevărat inovator.

Automatizare procese & Inteligenta artificiala

Soft1 Series 5 este conceput pentru a crește exponential productivitatea resurselor umane, cu ajutorul unei game largi de tehnologii inovatoare.

Astfel, SoftOne adaugă noului Series 5 modulul Soft1 Business Automation Machine (B.A.M) – ”creierul” afacerii, care comunică, decide și acționează proactiv pentru utilizatori. Cu B.A.M, orice operațiune din ERP poate face parte dintr-un proces de business și poate funcționa asemenea unei orchestre de clasă mondială coordonate armonios și consecvent.

În plus, EVA (Enterprise Virtual Assistant), asistentul personal digital, ce deține capacități cognitive, comunică, ghidează și ajută utilizatorii să își organizeze activitățile zilnice într-un mod care transformă complet experiența utilizatorului cu un sistem ERP.

Performanta Cloud de ultima generatie

Soft1 Series 5 încorporează toate beneficiile, caracteristicile și funcționalitățile celei mai inovatoare platforme Cloud ERP de pe piața din Sud-Estul Europei. Cu mai mult de 3000 de instalări înregistrate, tehnologiile Soft1 Cloud au revoluționat cu adevărat felul în care companiile au reușit să se dezvolte pe piețele din regiune.

Oferind o flexibilitate net superioară oricărui alt ERP de pe piață, Soft1 Cloud vine în întâmpinarea utilizatorilor săi cu un set complet de caracteristici, croite special pentru soluțiile Cloud din generația următoare.

Noul Soft1 Series 5 include numeroase tehnologii de optimizare dezvoltate în premieră, care ridică ștacheta pentru un model operațional mai rapid, mai inteligent și mai rentabil.

Bun venit in lumea inovatoare a Soft1 Series 5

Avand peste 200 de îmbunătățiri și caracteristici noi, acestea permit utilizatorilor să efectueze task-uri mai repede și mai ușor, cu mai puține clickuri, ceea ce face ca activitatea de zi cu zi să fie una cu adevărat relevantă și încântătoare. Soft1 Series 5 oferă o experiență fără precedent care influențează în mod direct productivitatea și performanța organizațională

Vom incerca in cele ce urmeaza sa trecem in revista o parte din avantajele pentru care merita sa investesti sau sa faci up-grade la noul Soft1 Series 5.

Cresterea productivitatii si imbuntatirea substantiala a ergonomiei prin:

Întregul aspect grafic este impresionant și oferă o ușurință fără precedent în proiecția gadget-urilor personalizate de orice formă, conținut, date, browser, HTML etc

În partea de sus a ecranului, noua bara de instrumente oferă utilizatorului o imagine centralizată - afișând mesajele și memento-urile în așteptare, la fel ca o platformă social media, precum și accesul la cele mai importante funcționalități, cum ar fi setările aplicației, baza de date SQL și alte informații despre instalare.

În noul Soft1 Series 5, orice ecran afișat, inclusiv ecranele de filtrare, permit scroll-ul, pentru o vizualizare mult mai ușoară a datelor. Acest lucru facilitează afișarea unei cantități mai mare de informații pe orice ecran, indiferent de dimensiunea și rezoluția acestuia. Selectând derularea verticală, utilizatorul poate accesa orice tip de ecran fără nicio restricție, cu oricâte câmpuri îi sunt necesare. Prin urmare, formularele sunt ajustate instantaneu pentru a se afișa pe ecrane mai mari sau mai mici, fără nicio modificare a informației, permițând utilizatorilor să navigheze cu mai puține scroll-uri și clicuri.

Performanta superioara in toate zonele platformei

Accesul la modulele utilizate și aplicarea de filtre sau afișarea browserelor a fost întotdeauna extrem de facilă în toate aplicațiile Soft1. Datorită faptului că ecranele aplicației se extind orizontal, proiectarea browserelor, alertelor și scenariilor de import a fost plasată pe un meniu lateral flotant, care aduce ușurință și rapiditate în activitatea utilizatorului. Noua bara laterala este un plus fundamental în Soft1 ERP. Disponibil de pe orice ecran, prin simpla plasare a cursorului peste meniu, utilizatorul poate dezvălui și comuta instant între cele mai frecvente task-uri, joburi conexe, browsere și formulare

Docking Quickview standardizează și accelerează fluxul de lucru al utilizatorilor care manipulează sarcini zilnice de date de operare. Este un instrument versatil și puternic pentru organizarea și accesarea informațiilor suplimentare într-un mod structurat pe orice tip de ecran. O vizualizare rapidă poate fi accesată cu un simplu click dreapta sau integrată în orice ecran, oferind utilizatorilor o gamă largă de opțiuni privind accesarea informațiilor detaliate, cum ar fi datele financiare ale companiei, bilanțul stocurilor, situația financiară a clienților, istoricul comenzilor etc.

Utilizatorii Soft1 Series 5 pot accesa într-un singur loc, în modul cel mai simplu, toate informațiile legate de orice tranzacție la un moment dat. În cazul secțiunilor celor mai importante din aplicație, cum ar fi proiectele, contractori terți, instalările, acțiunile, task-urile și angajații, este disponibil un nou calendar ce se afișează ca un album cronologic care ilustrează grafic toate tranzacțiile conexe, cum ar fi comenzi, facturi, încasări, plăți și orice altă acțiune a avut loc în timp.

Optimizarea timpului de lucru sau a celui de dezvoltare & implementare

În Soft1 Series 5, toate browserele și listele de date, în afară de gruparea verticală, prezintă acum o opțiune de grupare orizontală cu acces la înregistrări, la fel ca în tabelele pivot. În plus, fiecare coloană de date include un filtru dinamic, care pune la dispoziție un mod rapid și ușor de a lucra cu orice subset de date. Atunci când se utilizează mai multe filtre, în partea de jos a ecranului există un rezumat al tuturor filtrelor aplicate, împreună cu opțiunea de a continua crearea de scenarii mai complexe. Desigur, toate scenariile pot fi salvate pentru referințe ulterioare.

Soft1 Series 5 oferă funcții de căutare după numeroase criterii puternice în cadrul oricărui meniu, activitate, acțiune, browser activ, etc. Acționând exact ca un motor de căutare Google, noua bară de căutare se concentrează cu prioritate pe task-ul activ sau pe meniul cel mai relevant, fără a necesita intervenția suplimentară a utilizatorului. În plus, în Soft1 Series 5 puteți efectua căutări mai precise pe anumite domenii, cum ar fi griduri și combo boxes.

Una din caracteristicile cheie ale Soft1 Series 5 este flexibilitatea de a crea sau de a modifica orice tip de formulare în timp real. Timpul necesar pentru a aplica modificări pe orice formular de ecran a fost redus la jumătate și toate modificările au loc fără să fie nevoie să restartați entitatea deschisă deja.

 

*informatii si materiale video preluate din pagina oficiala SOFTONE ROMANIA