Notebook. Tableta. Smartphone

Companiile au din ce în ce mai multă nevoie de soluții mobile, iar utilizatorii finali solicita flexibilitate sporită atunci când opereaza o soluție ERP în afara biroului, prin intermediul smartphone-urilor sau tabletelor.

Pentru jucătorii din piata, indiferent de mărime sau de domeniul în care activează, a devenit o necesitate să își asigure flexibilitate și maximum de eficiență în derularea operațiunilor, chiar și în afara biroului. Noul serviciu cloud Soft1 360 oferă acest avantaj și poate fi folosit ca interfață alternativă, asigurând un plus de eficiență și operativitate, indiferent de momentul sau locul de unde este folosit.

Prin caracteristicile sale unice puteți rula acum aplicația Soft1 360 instantaneu, cu un singur click! Nu aveți nevoie de o investiție în echipamente hardware sau de sincronizări de date, toate complexitatile tehnice fiind eliminate. Operați într-un mod economic, abil și sigur.

Implementare rapida

Soft1 360 poate fi implementat cu ușurință, indiferent de modelul de operare a soluției Soft1 ERP (on-premise sau on-cloud), este oferit pe baza de abonament și nu necesită instalări specializate sau alte investiții în echipamente hardware. Soft1 360 permite vizualizarea tuturor rapoartelor legate de drepturile de acces ale utilizatorului, editarea documentelor curente (comenzi, avize, facturi,etc) sau introducerea de noi înregistrări.

Accesibil de pe orice device

Aplicația rulează pe sistemele de operare Android și iOS, putând fi descarcată din AppStore sau Google Play. Cu noua aplicație S360 poti avea acces instantaneu la soluția Soft1 ERP implementată, oriunde te-ai afla, fără alte restricții de timp și localizare, doar cu acces la internet și fără a fi necesară o altă infrastructură suplimentară.

Concurenta devine irelevanta

Soluție ușoară, crește performanțele și randamentul anagajaților, asigurând în același timp confidențialitatea și securitatea datelor. Acest nou serviciu în Cloud sprijină companiile în optimizarea costurilor de operare, oferind acces rapid și flexibil la tehnologii de varf, ceea ce le asigura un avantaj competitiv în raport cu concurența.

Avantajele ERP Mobile – SOFT1 360

Mobilitatea și necesitatea reducerii costurilor au determinat multe întreprinderi să opteze pentru dispozitive mobile, in dauna sistemelor tradiționale de tip desktop. În acest context, tehnologia ERP se adaptează pentru a răspunde nevoilor celor care doresc să facă parte din noul ecosistem conectat. Să aruncăm o privire mai atentă asupra avantajelor pe care această tehnologie le oferă.

Gestionarea datelor si transformarea lor in informatii utile , așa cum știm cu toții, este piatra de temelie a afacerilor din intreaga lume. Necunoasterea in timp real a tranzacțiilor ce au loc la un moment dat, poate avea un impact negativ asupra productivității afacerii tale. ERP-ul mobil , în speta SOFT1 360, oferă utilizatorilor acces direct si securizat la datele afacerii dvs., ceea ce duce la decizii mai bune și, prin urmare, la o eficiență îmbunătățită.

Gestionarea cu succes a unui flux de lucru necesită, de obicei, planificarea strategică și cooperarea. Mobile ERP simplifică și mai mult întregul proces, trimițând notificări pentru a informa echipa dvs. că există o sarcină în curs de aprobare, astfel încât să poată răspunde automat folosind dispozitivul mobil. Drept urmare, toate sarcinile - de la aprobarea rapoartelor de expertiză la comenzile de procesare sau orice altă operațiune care necesită aprobare - sunt finalizate în timp util și cu exactitate .

Aceasta este una dintre „problemele” din era digitală modernă. Oamenii obișnuiesc să găsească informațiile de care au nevoie prin intermediul motoarelor de căutare. La urma urmei, ne este mai ușor tuturor să tastam o întrebare sau un subiect și apoi să verificam rezultatele afișate. Și atunci când un sistem sau o soluție pe care o folosim, nu oferă această funcționalitate, este cu adevărat frustrant. Soluțiile ERP moderne oferă funcționalitate îmbunătățită a sistemului, permițând utilizatorilor să găsească cu ușurință ceea ce caută. Pe scurt, utilizatorii de soluții ERP mobile au acces automat la datele de care au nevoie.

Soluțiile ERP mobile oferă un avantaj competitiv important , deoarece utilizatorii își pot actualiza clienții în timp real. Cei care lucrează în mers , nu trebuie să se întoarcă la birou pentru a accesa informațiile necesare. Drept urmare, puteți economisi timp și, în același timp, puteți îmbunătăți semnificativ calitatea serviciilor dvs.

În plus, angajații dvs. devin mai productivi, deoarece dispozitivele lor mobile le permit să lucreze în timp ce fac naveta, călătoresc sau participă la o conferință, reducând astfel pierderea de timp și necesitatea de a fi prezenți fizic la birou.