TESTIMONIALE

Nicoara Liviu
 GARANTIA SUPORTULUI ȘI A MENTENANȚEI SUNT ASIGURATE! În urma unei analize atente, care s-a desfăsurat pe parcursul mai multor luni de zile, am hotărât să implementam soluția integrată Soft1 ERP, întrucât reunește cel mai bine toate cerințele noastre de gestionare a tuturor resurselor de care dispunem. În acest process decizional, am avut în vedere mai multe soluții ERP concurente, ofertate atât de furnizori din Cluj-Napoca, cât și din Bucuresti. Prin urmare, am ales Soft1 ERP, soluția care oferă cele mai bune răspunsuri la necesitățile noastre operaționale și de dezvoltare, dar și garanții în ceea ce priveste suportul și mentenanța soluției postimplementare. 
Dora Berende
 SUNTEM ÎNCREZĂTORI ÎN ALEGEREA FĂCUTĂ! Procesul de analiză și selecție a soluției ERP a fost unul de lungă durată deoarece eram conștienți de importanța pasului pe care urma să îl facem. Aveam nevoie pe de o parte de o soluție matură din punct de vedere tehnologic dar în același timp capabilă să se muleze pe procesele specifice industriei în care activăm. Alegerea soluției SOFT1 ERP a fost rezultatul unei munci în echipa și doar în momentul în care am fost convinși că putem depăși provocîrile procesului de implementare am decis să deschidem calea negocierilor finale în vederea achiziționării acestei soluții. Atât în timpul negocierilor cât și acum în perioada de implementare solicitările noastre au găsit un raspuns prompt, ceea ce ne face să fim încrezători în alegerea facută. 
Mihaela Pop
 SOFT1 ERP – O SOLUȚIE DE TOP! Când 30 de persoane distribuite în 4 puncte de lucru din Transilvania introduc date simultan în aceeiași platformă, când 3 activități precum import-distribuție, producție și retail sunt reunite în cadrul aceluiași bussines, nu este deloc ușor să ții sub control cifrele cu multe zerouri pe care aceste tranzacții le presupun. Am avut de ales între mai multe soluții atunci când, împreuna cu echipa de conducere a NEON LIGHTING, am decis migrarea pe o platforma modernă de tip ERP și trebuie să recunosc că atât încrederea pe care mi-a insuflat-o echipa de implementare cât și pârghiile de control pe care SOFTONE ERP mi le-a pus la dispoziție m-au facut să votez pentru aceasta soluție de top. 
Erika Hristea
 UN PARTENERIAT PESTE NIVELUL ASTEPTĂRILOR! În anul 2010, momentul în care am decis implementarea platformei SOFT1 ERP, nu eram sigură de alegerea facută, știind că rata de succes, în general pentru noile implementări de softuri în cadrul organizațiilor din România, este de doar 30%. Acum, după mai bine de 7 ani de la acel moment, pot afirma cu certitudine că am facut alegerea corectă. Prin achiziționarea modulului "Instrumente de customizare" am internalizat o serie de procese legate de dezvoltarea și personalizarea SOFT1 ERP reducând la maxim costurile și timpul de răspuns aferente solicitărilor noastre. Mai târziu, fie că a fost vorba de extinderea utilizării platformei spre zona de mobile S360 sau a interfațării cu platformele noastre B2B și B2C atât soluția în sine cât și colaborarea cu ERP CONCEPT SOLUTIONS au funcționat fără reproș. 
Teodora Parcalab
 ALEGEREA INSPIRATA A ANULUI 2014 ÎN VIAȚA COMPANIEI MELE! De mai bine de 2 ani am luat decizia de a implementa o platformă ERP modernă și nu pentru că acest lucru era la modă, ci pentru că, în cazul companiei noastre, acest lucru era o necesitate funcțională. Evidența contabilă și de gestiune o aveam în clasicul WinMENTOR, partea de analize în HIPERANALYZER B.I., C.R.M. –ul într-o aplicație WEB și cu toate acestea fisierele Excel erau înca la greu folosite pentru consultarea cataloagelor de preț de la diverși furnizori externi cu care noi colaborăm în mod curent. Cerințele noastre au fost foarte clare: doream o soluție ERP modernă care să înglobeze toate aceste elemente, iar pe de altă parte, cautam o echipa cu experiență, în care să avem încredere, care să cunoască specificul activității noastre, modul în care am funcționat până acum, care să ne împiedice să cerem configurarea unor funcționalități conform celor rigide care existau presetate în WinMENTOR și care practic nu erau maleabile, care să fie capabili să intuiască cerințele noastre sau care să percuteze chiar și la o cerință de genul: “ Vreau o lista similară cu cea din WinMENTOR de la Stocuri la terți, ca și configurare și funcționalitate”. În privința CRM, mi se pare foarte important ca implementatorul însuși să fie un utilizator al acestuia, din start fiind capabil să furnizeze o anumita funcționalitate a acestuia, care să fie adaptată și completată conform cerințelor noastre. Și, de asemenea, o echipă de implementatori care să fie suficient de convingători sau reticenți în implementarea anumitor cerințe emise de noi, astfel încât să nu cădem în capcana de a crea functionalități prea întortocheate, în entuziasmul accesului la o platforma care poate pune în practică tot ceea ce ceri, față de clasicul WinMENTOR. Soluția SOFTONE ERP implementata cu echipa ERP Concept Solutions din Cluj Napoca pot spune că a fost alegerea inspirată a anului 2014 în viața companiei mele. 
Marius Egry
 UN PROIECT PE CARE MI L-AM DORIT DE FOARTE MULȚI ANI! Într-adevăr am visat de mulți ani implementarea acestui proiect și doar din rațiuni de prioritizare și finantare am amanat implementarea lui. Însă odată cu aprobarea unei finanțări din fonduri UE în anul 2013 am decis ca începand cu 01.01.2014 să migrăm toate operațiunile companiei pe noua platformă. Pot spune acum, după mai bine de 2 ani de utilizare SOFT1 ERP, că drumul de la vis la realitate a fost extrem de benefic și profitabil! 
Camelia Nicoara
 O SOLUȚIE PERFORMANTĂ CE IȚI OPTIMIZEAZĂ PROCESELE! Pentru a te putea menține în topul preferințelor clienților, trebuie să răspunzi prompt, cu servicii de cea mai bună calitate și să fii capabil să oferi cel mai bun raport calitate-preț. Suntem foarte competitivi pe piata românească și ne-am dorit să integrăm în compania noastra o soluție performantă, care să ne ajute să optimizăm procesele interne și de vânzare. Din acest motiv am optat pentru Soft1 ERP de la SoftOne, care, în scurt timp de la implementare a demonstrat că ne poate ajuta foarte mult să ne eficientizam activitatea. În plus, timpul relativ scurt în care s-a realizat implementarea demonstrează profesionalismul echipei ERP Concept Solutions din Cluj Napoca 
Mihalis Davleris
 AM ALES SOFT1 ERP DATORITĂ POSIBILITĂȚILOR AVANSATE DE CUSTOMIZARE! Am ales Soft1 ERP datorită posibilităților multiple de personalizare a aplicației, atât pe partea de flux de vânzare, cât și în ceea ce privește fluxul de aprovizionare. Este o soluție specializată, dezvoltată cu tehnologie de ultimă generație, iar costurile proiectului au fost complet transparente și rezonabile. În plus, durata redusă a implementării demonstrează profesionalismul echipei ERP Concept Solutions din Cluj Napoca, precum și capacitatea extraordinară de configurare și personalizare a soluției SOFT1 ERP. 
Nimic nu se compara cu o prezentare live la sediul dvs sau on-line | Solicita DEMO